Elektronik

BĂ€sta Solcellsladdare Mobil [Oktober 2024]

Solcellsladdare, dÀr man laddar upp batterier med hjÀlp av solen, blir allt populÀrare eftersom de successivt blir effektivare, hÄllbarare och billigare.

Det finns praktiskt taget tusentals alternativ tillgÀngliga pÄ nÀtet, men du kan ta det lugnt, vi gjorde det hÄrda arbetet Ät dig och genomsökte internet efter de bÀsta solcellsladdarna för telefoner & andra enheter!

En solcellsladdare Àr perfekt att ha i beredskap, man vet aldrig nÀr den behövs. Den gÄr Àven att anvÀnda för att ladda sin nödradio för extra trygghet!

BĂ€st i Test
 Kan hÀngas pÄ ryggsÀck
4.9/5
Smidig
 Riktigt prisvÀrt paket
4.7/5
PrsivÀrd
 Bra storlek och effekt
4.7/5

1. BĂ€st i Test Solcellsladdare Mobil

4.9/5

ALLPOWERS Mobila Solcellsladdare pÄ hela 10.000 mAh Àr utformad för att vara kraftfull men ÀndÄ lÀtt att ta med sig ut i vildmarken. Genom att enkelt hÀnga den bak pÄ din ryggsÀck ser du till att den inbyggda powerbanken laddas upp samtidigt som du Àr pÄ sprÄng!

ALLPOWERS solcellsladdare Àr tillverkad av solpaneler med hög effektivitet (22%~25%) och Li-polymerbatteri av högsta kvalitet.

Denna smarta solcellsladdare har tre stycken paneler med en laddningstid pÄ 5-6 timmar. 

+ Vikbar

+Maxeffekt: 5V15W

+ Innbygt fotstativ

MÄtt utfÀlld
MĂ„tt hopvikt
Vikt
63cm x 27cm x 1cm
27cm x 16cm x 2cm
505 g

2. Utmanare BĂ€sta Solcellsladdare Mobil

4.8/5

Goal Zero Nomad 20 Àr utformad för att vara lÀtt, kompakt och kraftfull. SÄ oavsett om du laddar din telefon, surfplatta eller till och med en bÀrbar dator kommer du alltid att vara redo.

Den hÀr bÀrbara solcellsladdaren Àr utformad för att ge upp till 10 timmars laddning för de flesta smartphones och surfplattor. Den Àr lÀtt och kompakt, vilket gör den idealisk att ta med sig pÄ din nÀsta resa.

Den drivs av solen, sÄ du behöver inte oroa dig för att hitta en kontakt eller oroa dig för att strömmen ska ta slut. Dessutom har den en tvÄÄrig garanti.

Den hÀr solcells laddaren drivs av ett litiumjonbatteri med en enda cell som ger upp till 20 watt effekt. SÄ du behöver inte oroa dig för att fÄ slut pÄ strömförsörjning under ditt Àventyr.

+ Vikbar

+ 20 W

+ Innbygt fotstativ

MÄtt utfÀlld
Vikt
292 x 553 x 19 mm
1030 g
4.7/5

Goal Zero Nomad 5 Àr en solpanel av mycket lÄg vikt som frÀmst Àr gjord för att ladda telefoner, pannlampor och andra mindre USB-enheter pÄ sprÄng.

Denna uppfinningsrika modell passar perfekt för dig som ger dig ut pÄ Àventyr dÀr varje gram rÀknas.

Du fÄr ocksÄ med ett uppladdningsbart batteripack pÄ köpet!

+Extremt liten och lÀtt!

MÄtt utfÀlld
Vikt
240 x 178 x 28 mm
360 g

4. BÀsta Solcellsladdare Mobil PrisvÀrd

4.7/5

Goal Zeros bĂ€rbara solpaneler har ett vĂ€ldigt gott rykte och Ă€r alltid robusta, effektiva och konstruerade med smart design – Nomad 10 Ă€r inget undantag.

Detta Àr en lÀttvikts modell med vikbar design och 10-Watts Max-effekt. Panelens integrerade USB-port och docka gör det enekelt att ladda upp din mobil eller powerbank.

Den Àr lÀtt att sÀtta upp med sitt monteringsstöd. Dess clipsöglor hjÀlper ocksÄ till att enkelt fÀsta den pÄ en ryggsÀck eller ett tÀlt om man föredrar detta.

För en 10-watts panel Àr detta en anmÀrkningsvÀrt liten och kompakt enhet. NÀr den Àr ihopfÀlld Àr den vÀldigt minimalistisk och fÄr lÀtt plats I ytterfacket pÄ din vÀska.

+ LĂ„ttvikt

+ PrisvÀrd!

+IP67 Klassad Mkt VattentÄlig

MÄtt utfÀlld
Vikt
241 x 368 x 19 mm
510 g
4.8/5

Denna premium-solcellsladdaren frĂ„n Powertraveler Ă€r otroligt smidig och hypereffektiv i förhĂ„llande till sin storlek, tack vare dess högeffektiva celler frĂ„n SunPowerℱ.

Denna solcellsladdare Àr gjord för att Àven kunna ladda Àven mer krÀvande apparater sÄ som laptops osv.

Powertraveler Falcon 28E kommer ocksÄ med superpraktiska metallöglor och camouflage-fÀrg som gör enheten vÀldigt lÀtt att fÀsta pÄ din ryggsÀck eller vart du Àn vill ha den.

+ IPX6 klassad vilket gör denna modellen mycket vattentÄlig!

+ Riktigt bra krÀm!

Ganska dyr.

MÄtt utfÀlld
Vikt
780 x 310 x 2mm
508 g
4.5/5

Urberg Solar Panel 12W Àr en riktigt bra solcellsladdare frÄn Outnorh som kan ladda din smartphone, surfplatta och andra enheter pÄ ett kick.

Det krÀvs ungefÀr 2000mAh för att ladda en smartphone fullt, nÄgot som denna solcellsladdare mÀktar med att ladda upp sig med pÄ cirka 1,5 tim i vÀxlande molnighet!  Ett 4000mAh batteri tar cirka 2,5-3 tim att ladda upp.

+ Exeptionell effekt Àven i mulet vÀder!

+ VĂ€ldigt bra pris!

MÄtt utfÀlld
Vikt
527 x 290 x 15 mm
842 g
4.1/5

Exibel Solcellsladdare USB 10 W Àr den minsta och lÀttaste solcellsladdaren i Exibels sortiment.

Med en vikt pÄ endast 612 g och en effekt pÄ 10 W Àr det möjligt att ladda dina enheter pÄ sprÄng fullt ut under dagen. 

+ Bra pris!

+ LĂ„g vikt!

Halvtaskig krÀm.

MÄtt utfÀlld
Vikt
275 x 20 mm
612 g

Vilka Funktioner du Ska Leta Efter i en Mobil Solcellsladdare

NÀr du köper en solcellsladdare för telefoner finns det nÄgra saker att tÀnka pÄ för att se till att du fÄr rÀtt laddare för dina behov, bland annat:

Det finns tvÄ typer av solcellsladdare för telefoner: 

Direkta solcellsladdare ansluter solpanelerna till telefonen, sÄ att den energi som produceras av panelerna med hjÀlp av solen gÄr direkt till telefonens batteri. En solcellsladdare(solpanel) med powerbank ansluts inte till telefonen. I stÀllet laddar solpanelerna en powerbank(batteri) som du sedan kan koppla in telefonen i senare nÀr den behöver en extra energikick.

Solpanelens UtgÄende Effekt

Du vill försÀkra dig om att den solcellsladdare du skaffar Àr tillrÀckligt kraftfull för att ladda dina enheter. För de som Àr pÄ sprÄng och behöver hÄlla sina enheter laddade, rekommenderar vi ocksÄ att du kollar in vÄr guide till BÀsta solcellsladdare för mobil. Om du bara vill ladda en smartphone kan en solcell mobilladdare för telefoner med lÀgre effektutgÄng fungera för dig.  Om du behöver nÄgot som kan ladda flera enheter, eller större elektronik som surfplattor, vill du ha en solcellsladdare med högre effekt. En effekt pÄ mellan 10 och 15 watt Àr en bra tumregel nÀr du letar efter en solcells-telefonladdare.

Solcellsladdarens Storlek

Storleken pÄ din solpanel Àr viktig! Eftersom du i allmÀnhet kommer att anvÀnda en solcellsladdare för telefoner pÄ sprÄng Àr storleken och vikten viktig. Vissa solcellsladdare bestÄr av flera lÀttviktiga solpaneler som kan fÀllas ihop sÄ att de lÀtt fÄr plats i din ryggsÀck eller krislÄda. Andra Àr tyngre och innehÄller ett reservbatteri som ger extra vikt till det du bÀr med dig. Se till att vÀlja ett alternativ som passar dig för smidig laddning nÀr du Àr ute pÄ sprÄng!

Solcellsladdarens Kompatibilitet

Se till att den laddare du köper Àr kompatibel med dina enheter! De flesta solcellsladdare för telefoner kan ladda alla USB-enheter, men det Àr alltid bra att kontrollera innan du köper. HÄll ocksÄ ett öga pÄ hur mÄnga laddningsportar laddaren har. Du vill inte gÄ pÄ en vandring med tre personer och bara kunna ladda tvÄ prylar!

Vi hoppas att du har fÄtt en bÀttre överblick av mobilladdare solcell efter att ha lÀst vÄran artikel och vi önskar dig lycka till med ditt köp!

Back to top button