Våra Redaktionella Riktlinjer

Välkommen till Friluftskoll, din guide i naturens under. Här brinner vi för att dela med oss av våra bästa tips när det kommer till friluftsliv, vandring och camping. Vi är passionerade om att utforska och testa utrustning och prylar för utomhusbruk för att kunna rekommendera de allra bästa produkterna till dig som läsare. Oavsett om det gäller sovsäckar, tält eller vandringskängor, strävar vi efter att samla och dela kunskap som gör ditt äventyr i det fria ännu bättre.

Vårt arbete med Produktrekommendationer

För att säkerställa att våra rekommendationer håller högsta möjliga kvalitet, utforskar vi flitigt marknaden och analyserar tester från externa källor samt recensioner från verkliga användare. Vi ägnar oss även åt egna tester av produkter när det är möjligt, allt för att kunna ge dig en så pålitlig och ärlig bild som möjligt av det vi rekommenderar. Vi tror starkt på att delad erfarenhet är dubbel erfarenhet, och vårt mål är att våra topplistor ska spegla de produkter som verkligen gör skillnad ute i naturen. Du kan läsa mer om vår test- och granskingsprocess genom att klicka här.

Så finansierar vi Friluftskoll

Att underhålla och utveckla Friluftskoll kräver resurser, och för att möjliggöra detta använder vi oss av affiliatelänkar. Det innebär att om du klickar på en länk till en produkt och gör ett köp i den butik vi hänvisar till, så får vi en liten provision av försäljningen. Detta påverkar inte priset du betalar på något sätt, men det bidrar till att vi kan fortsätta att leverera högkvalitativt innehåll och utveckla vår sida. Vi vill vara transparenta med hur vi finansieras, och det är viktigt för oss att du vet att våra rekommendationer är opartiska och inte påverkas av dessa samarbeten.

Ditt förtroende är vår högsta prioritet, och vi väljer noggrant ut vad vi skriver om baserat på vad vi tror kommer att vara mest givande för dig som läsare. Vårt engagemang är att ständigt erbjuda dig information och rekommendationer som kan förhöja din upplevelse av friluftsliv. Har du frågor eller förslag, tveka inte att kontakta oss på hej@friluftskoll.se. Tillsammans gör vi äventyret större!

Relevanta Sidor

Back to top button