Kontakta Oss

Välkommen till vår kontaktsida! På Friluftskoll är vi inte bara experter på friluftsäventyr, utan vi är också här för att engagera oss i din friluftsupplevelse. Har du frågor, tips, eller idéer för samarbeten? Vi är bara ett e-postmeddelande bort. Vårt team, bestående av de passionerade friluftsentusiasterna Nataly, Leo och Fredrik, är redo att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. Tveka inte att kontakta oss – vi ser fram emot att höra från dig!

För allmäna frågor kan ni kontakta oss via hej@friluftskoll.se

Tipsa oss via tips@friluftskoll.se

Vill du samarbeta med oss? Nå oss då via samarbete@friluftskoll.se

nataly profilbild

Nataly Astrid

Nataly Astrid är en passionerad friluftsentusiast och äventyrare med en djup förkärlek för det okända. Naturen är hennes plats för reflektion och personlig utveckling. Som en kvinna i vildmarken strävar Nataly efter att inspirera andra kvinnor att utforska utomhuslivet och upptäcka sin inre styrka och självständighet.

leo profilbild

Leo Stigring

Med en livslång passion för naturen, delar Leo med sig av sina djupa skogsupplevelser. Specialiserad på guider och utrustningsrecensioner, är hans mål att berika andras naturupplevelser. Inspirerad av sina äventyr i Sarek, är han en mästare på att göra upp eld och dela praktiska tips för varje friluftsäventyrare.

Fredrik Pedersen

Fredrik Pedersen är en passionerad naturälskare och vandringsentusiast som spenderat otaliga timmar på vandringsleder. Han har erfarenhet från både solovandringar och gruppexpeditioner i vildmarken. Fredrik har även testat en mängd friluftsprodukter och delar gärna med sig av sin kunskap för att göra andra vandringsäventyr roligare och bekvämare. 

Back to top button