Mat

Termosmugg Test [2024]

En bra termosmugg fylld med hett kaffe kan emellanåt vara det enda bränsle som kan driva dig genom dagen. Nedan följer våra val av de bästa termosmuggarna. De kommer alla att göra ett fantastiskt jobb med att hålla ditt kaffe eller te varmt eller kallt!

Vi rekommenderar dig också att spana in våra test om bästa termosen och bästa mattermos!

Bäst i Test

Bra värmehållning

4.9/5
Premium

Snygg och rejäl

4.8/5
Prisvärd

 Bra pris

4.5/5
Bästa Smart-Muggen

 Digital display!

4.7/5
4.9/5

Den uppdaterade Klean Kanteen Insulated TKWide har snygg design och imponerade på oss med sin lockdesign, storlek och isolerande förmåga. Den mest anmärkningsvärda skillnaden mellan den här termosmuggen och tidigare versioner är det uppdaterade locket. Vi testade cafélocket, som är lågprofilerat och enkelt att använda, även om vi märkte att det inte höll helt tätt om vi inte var försiktiga när vi förseglade det. På det hela taget är Klean Kanteen en riktigt bra termosmugg för användning på stan eller som kaffemugg för dem som behöver en god släng koffein för att ta sig igenom dagen.

Fördelar

 • Locket är mer tidskrävande att rengöra än kroppen, men båda är ganska enkla att rengöra.
 • Bärhandtaget är elegant och fälls ner i muggen när det inte används – en funktion som vi uppskattade.
 • Klean Kanteen är tillverkad av BPA fritt rostfritt stål av hög kvalitet med en isolerad vakuumkonstruktion med dubbla väggar som ger 4 gånger mer skydd än andra behållare – varm dryck håller värmen upp till 12 timmar och kyla upp til 24 timmar.
 • Går att diska i diskmaskin.
 • BPA fri.

Utlåtande

Helt enkelt den bästa termosmuggen på marknaden just nu!

Vikt
Volym
400 g
35,5 cl
4.8/5

Chansen är stor att du har sett de här färgglada flaskorna dyka upp på ditt lokala gym, en klipphäll eller på din campingplats under de senaste åren. En kombination av stil, enkelhet och isolerat rostfritt stål, med en rejäl dos av övergripande användbarhet, gör den här termosmuggen till en väldigt bra produkt. I våra tester visade den sig vara lätt att använda och motståndskraftig mot restsmaker. Hydro Flask Coffe Flex Zip WM är en riktigt bra, rejäl, och elegant mugg i rostfritt stål.

Fördelar

 • Håller din dryck varm i 8 timmar och kall upp till 24 timmar.
 • Mycket snabb och enkel att rengöra
 • Kan diskas i diskmaskin.
 • BPA fri.

Utlåtande

Något dyrare, men en värdig utmanare till den bästa termosmuggen!

Vikt
Volym
290 g
35,4 cl
4.5/5

Denna vakuumisolerade termosmugg från Eva Solo To Go Cup är ännu en smart och snygg designlösning från detta berömda skandinaviska företaget. Den här praktiska termosmuggen är ett bra val och sitter fint och bekvämt i bilens mugghållare, har en liten öppning plus ett bekvämt grepp och levereras med ett eget lättburet lock som stängs säkert. Den miljövänliga koppen gör kaffeserveringen snabb, bekväm och rykande varm. Detta helt enkelt ett perfekt val, som håller värmen bra, för den som vill ha en bra termosmugg till och från jobb, ut i vildmarken, eller som bara vill att kaffet håller sig varmt längre efter att man hällt upp en kopp.

Fördelar

 • Eva Solo To Go Cup är också utrustad med en praktisk rem i silikon som enkelt kan fästas utanpå en större ryggsäck eller hängas på ditt cykelstyre.
 • En smart funktion med skruvlocket är att det inte finns några greppytor som kan samla damm eller smuts.
 • Håller värmen i 2 timmar och går att diska i diskmaskin.
 • BPA fri.

Utlåtande

Eva Solo är den mest prisvärda termosmuggen vi testade!

Vikt
Volym
205 g
35 cl
4.7/5

Detta är vinnaren som bästa smart-termosmugg i vårt test p.g.a. dess snygga design kombinerat med riktigt bra värmehållning och en allmän känsla av hög kvalitet. Den digitala LCD-displayen sitter i toppen och genom att nudda vid den lyses den upp och visar den aktuella temperaturen inne i termosen. Riktigt coolt!

Fördelar

 • Bra värmehållning tack vare god isolations-teknik.
 • Håller värmen i flera timmar och går att diska i diskmaskin.
 • Stilrent utförande i rostfritt stål.
 • Digital upplyst temperatur-mätare på toppen.
 • BPA fri.

Utlåtande

Det är den bästa och mest prisvärda smart-termosmuggen vi testade!

Vikt
Volym
370 g
50 cl
4.6/5

Bland de bästa termosmuggarna för barn testade vi denna smarta termosmuggen från Klean Kanteen. Klean Kanteen Kid Classic har en enkel design som fungerar bra och är lätt att montera, med en pip med högre flödeshastighet. Den är inte isolerad vilket gör den lättare än andra stålalternativ, men kalla drycker kan orsaka yttre kondensering och vi önskar att den hade någon form av grepphjälp för de små. Flaskans form gör det svårare att få den ordentligt ren. Vi tycker dock att denna termosmugg är motiverad som bäst i test för barn, med tanke på de mångsidiga alternativen för pipen, den hållbara konstruktionen och de år av användning som du troligen kommer att ha med denna bra och högkvalitativa sippflaska som kommer hålla drycken varm riktigt länge!

Fördelar

 • Korken är spillsäker och modellen kommer med en metallögla för att enkelt fästa på t.ex väska eller vagn
 • Naturligtvis fri från BPA.
Vikt
Volym
158 g
35,5 cl
4.3/5

Tefal Travel Mug är ett effektivt och ekonomiskt sätt att hålla din dryck varm eller kall i flera timmar. Så även om du är på språng kommer den här muggen att hålla din favoritdryck i smak precis som du vill ha den hela dagen. Tefal Travel Mug har en snygg design och finns i flera olika färger och med olika kapacitet. Dess resultat för att hålla temperaturen i varma drycker imponerade verkligen på oss. Det yttre höljet förblev också behagligt svalt vid beröring och är läckagefritt, för ökad sinnesfrid. Detta gör att denna mugg är perfekt att resa runt med. En nackdel är dock att det är en något tung konstruktion som väger 695 g när den är full.

Fördelar

 • Håller värmen i 4 timmar och kyla 12 timmar.
 • På denna termosmugg finns också ett 360-graders drickhål som du kan stänga med en knapptryckning, vilket gör muggen riktigt bra att dricka ur
 • Termosmuggen håller för diskmaskin och vi tyckte att den gick bra att diska.
 • Helt BPA-fri.
Vikt
Volym
695 g
36 cl
4.5/5

Contigo West Loop 2.0 Latte hade vi hört mycket gott om. Vid första intrycket var vi verkligen imponerade av denna termosmugg. Den kändes extremt robust men ändå lätt och lätt att hålla i. Skruvlocket var lätt öppna och stänga och sitter säkert över locket. Själva locket har flera smarta funktioner, bland annat en AUTOSEAL-funktion, en låsknapp och en rengöringsmekanism. AUTOSEAL-funktionen i locket garanterar att muggen är 100 % spillsäker och läckagesäker. För att dricka ur muggen måste du trycka på den stora AUTOSEAL-knappen på locket. Detta öppnar det förseglade munstycket. När du släpper knappen stängs munstycket. Det är en snygg funktion som är superlätt att använda med en hand och som faktiskt fungerar. Dessutom har locket en låsmekanism som när du trycker på den låser munstycket. Den kan inte användas för att låsa munstycket öppet.

Fördelar

 • Förutom att termosmuggen håller tätt, även när den vänds upp och ner, håller den verkligen vätskan varm.
 • Vi utförde också ett test där vi hällde kokande vatten i muggen och ställde den utomhus i 2 °C. Även om det hade svalnat var vattnet fortfarande varmt efter fyra timmar.
 • Vi testade också denna termosmuggen inomhus i flera veckor och dryckerna är fortfarande varma fyra till fem timmar efter att de har gjorts.

Utlåtande

Contigo West Loop 2.0 Latte är alltså bäst i test i XL klassen.

Vikt
Volym
350 g
47 cl

Köpguide: Viktiga Saker att Tänka på när du Köper en Termosmugg

När du letar efter den bästa isolerade termosmuggen för kaffe finns det flera aspekter att tänka på för att säkerställa att du gör ett väl genomtänkt köp. Här är en detaljerad guide för att hjälpa dig att välja den rätta muggen för dina behov.

Isoleringsförmåga

Det mest grundläggande kravet på en termosmugg är dess förmåga att hålla drycken varm. En bra resemugg bör kunna hålla kaffet varmt i flera timmar. Titta på muggens isoleringsteknik – vakuumsolering är ofta bäst för att bevara värme.

Material

Termos är ofta tillverkade av rostfritt stål, vilket är känt för sin hållbarhet och isoleringsförmåga. Andra material inkluderar plast och keramik, men dessa är inte lika robusta eller effektiva på att behålla värme.

Täthet

En bra termosmugg bör vara helt tät för att förhindra spill och läckage. Det är särskilt viktigt om du planerar att transportera muggen i en väska. Kontrollera locket för att se till att det har en säker förslutning.

Storlek och Form

Välj en mugg som passar dina behov. En större mugg är bra om du dricker mycket kaffe, men den bör också passa bekvämt i din bilhållare eller ryggsäck. Formen på muggen är också viktig för bekvämt grepp och användning.

Lätthet att Rengöra

Se till att muggen är lätt att rengöra, helst i diskmaskinen. Termosmuggar med enklare design och färre delar är ofta lättare att rengöra ordentligt.

Design och Estetik

Utöver funktionalitet, är designen och estetiken också viktiga. Välj en mugg som du tycker om, oavsett om det är en enkel och elegant design eller något mer färgstarkt och personligt.

Pris

Jämför priser och överväg din budget. En dyrare mugg kan erbjuda bättre kvalitet och isoleringsförmåga, men det finns också prisvärda alternativ som fortfarande håller hög standard.

Miljövänlighet

Om hållbarhet är viktigt för dig, leta efter en mugg som är tillverkad av återvunnet material eller som erbjuder en miljövänlig produktion.

Extra Funktioner

Vissa resemuggar kommer med extra funktioner som temperaturindikatorer, dubbelväggskonstruktion, eller möjligheten att brygga kaffe direkt i muggen. Överväg om dessa funktioner är viktiga för dig.

Varumärke och Omdöme

Läs recensioner och gör research på olika varumärken. Ett välkänt märke kan erbjuda bättre kvalitetsgarantier och kundservice.

Summering

Att välja den bästa termosmuggen handlar inte bara om att hålla din dryck varm. Det är en balans mellan funktionalitet, design, pris och personliga preferenser. Ta dig tid att jämföra olika modeller och deras egenskaper för att hitta den mugg som bäst passar dina dagliga behov.

Back to top button