Mat

Termoskanna BĂ€st i Test [2024]

En termoskanna anvÀnds vanligtvis i och runt hemmet och passar ju perfekt för bjudningar till större sÀllskap. NÀr du ska ge dig ut i vildmarken rÀcker det oftast med en termosflaska, men det kan sÄklart komma tillfÀllen dÄ du vill ha med nÄgot mera rymligt. DÄ Àr en termoskanna Àr det ultimata valet Àven ute i det vilda! Vi har testat ett urval av de allra bÀsta termoskannorna pÄ marknaden och resultatet ser du hÀr nedan!

LÀs gÀrna Àven vÄra relaterade artiklar om bÀst termosmugg och bÀsta termosen

4.8/5

Den hÀr stilrena termoskannan frÄn Stelton gifter sig perfekt mellan form och funktion och har stÄtt sig vÀl genom tiderna som en ikon för dansk design. Den prisbelönta designern Erik Magnussen skapade kannan för nÀstan 40 Är sedan, och den ser fortfarande frÀsch och modern ut med sina rena linjer och balanserade proportioner. Inspirerad av cylinderns enkla geometri reser sig den eleganta kannan högt och sömlöst och hÄller drycker varma i 12 timmar eller kalla i 24 timmar.

Fördelar

  • En smart grej med denna kannan Ă€r det extra vipplocket som gör det enkelt att servera drycken med bara en hand.
  • Med tanke pĂ„ kombinationen av design, pris och prestanda sĂ„ Ă€r det inte konstigt att denna kannan har sĂ„lts i över 10 miljoner exemplar!
  • Stelton EM77 fĂ„r extra plus i kanten för det vĂ€ldigt mĂ„nga olika fĂ€rgalternativen du kan vĂ€lja pĂ„ din kanna.
Volym
Höjd
Material
1 Liter
30 cm
ABS-plast med glas pÄ insidan
4.5/5

Alfi Juwel Àr precis som namnet antyder termoskannornas juvel. Den Àr alltsÄ inte speciellt billig, men utseendet och kvaliteten Àr ocksÄ oklanderlig. Denna förkromade kannan passar som handen i handsken för dig med mÄnga kompisar eftersom den Àr rymmer hela 1,5 liter!

10 Ärs garanti och vÀldigt fin vÀrmehÄllning sÄ man fÄr vad man betalar för i detta fall.

Volym
Höjd
Material
1,5 Liter
28 cm
Polerat stÄl
4.2/5

Denna termoskannan frÄn KÀhler som rymmer 1 liter Àr en bra produkt till ett billigt pris i en cool matt design. VÀrmehÄllningen och kvaliteten Àr det heller inget fel pÄ sÄ du behöver inte vara orolig för den biten heller. HammershÞi kannan har ett praktiskt lock med tryckknapp vilket underlÀttar vid servering plus att ingen vÀrme slÀpps ut i onödan. Modellen kommer i flera olika fÀrger.

Volym
Höjd
Material
1 Liter
24 cm
Plast
4.4/5

Som vanligt nÀr det kommer till test för termosar platsar en produkt frÄn Eva Solo Àven pÄ denna listan. Eva Solo Termoskanna i skandinavisk design Àr precis lika snygg och stilren som de flesta produkter dom tillverkar och kommer i mÄnga olika fÀrger. VÀrmehÄllningen Àr ocksÄ den mycket hög och gÄr ned frÄn 100 grader till 80 grader pÄ 6 timmar.

En unik funktion som gillar pÄ denna termoskannan Àr den patenterade droppfria kragen som gör att spill minimeras nÀr du serverar kaffe eller annan dryck frÄn kannan. TÄl att diskas i diskmaskin!

Volym
Höjd
Material
1 Liter
29,6 cm
Rostfritt stÄl, silikon & glas

Tips vid Köp av en Termoskanna

Vi kommer hÀr ge dig nÄgra anvÀndbara rekommendationer efter du köpt en termoskanna:

  • NĂ€r du köper en termos bör du syna den noga – leta efter synliga defekter eller repor – dessa pĂ„verkar prestandan avsevĂ€rt.
  • Lukta pĂ„ produkten: det fĂ„r inte komma nĂ„gon lukt frĂ„n kannan.
  • Skaka termoskannan: kontrollera att ingenting vibrerar eller lĂ„ter.
  • BestĂ€m dig för en tillverkare med gott rykte.
  • Kontrollera att locket ger en tĂ€t isolering och hĂ„ller tĂ€tt.
  • PĂ„ förpackningen ska följande anges: överensstĂ€mmelse, information om tillverkaren (adress, namn, telefonnummer), garanti, anvĂ€ndningsvillkor och grundlĂ€ggande egenskaper
  • Kolla ocksĂ„ in vĂ„r guide om bĂ€sta pumptermosarna
Back to top button