Life StyleKläder

Hur får man Bort Gräsfläckar?

Olyckor händer och gräsfläckar kan vara svåra att ta bort från kläderna. Som tur är finns det flera metoder som du kan använda för att få bort envisa gräsfläckar från dina kläder. Läs vidare för att lära dig hur du kan få bort gräsfläckar ur tyg med olika hushållsartiklar och produkter. Läs gärna våran artikel om hur du tvättar din sovsäck

Få bort Gräsfläckar med Tvättmedel och Vatten

Det är faktiskt ganska enkelt och okomplicerat att ta bort gräsfläckar med hjälp av tvättmedel och vatten.

Följ dessa enkla stegen för att få bort gräsfläckar med hjälp av tvättmedel och vatten:

1

Börja med att fukta det fläckiga området med kallt vatten och applicera sedan en generös mängd tvättmedel

2

Gnugga in tvättmedlet i det drabbade området och låt det sedan sitta i fem till tio minuter innan du sköljer med kallt vatten

3

Lägg sedan plagget i tvättmaskinen tillsammans med resten av din tvätt

Voilà! Inga fler irriterande gräsfläckar. Du kan tacka oss vid ett senare tillfälle!

patch of grass

Få bort Gräsfläckar med Vit Vinäger och Bakpulver

Vit vinäger och bakpulver är två av de vanligaste hushållsartiklarna som brukar finnas i hemmet, och de kan vara din räddning när det gäller att ta bort gräsfläckar!

Såhär gör du för att få bort gräsfläckar med vit vinäger och bakpulver:

Dina gräsfläckar är borta på ett ögonblick. Är det inte ganska fantastiskt hur två så enkla ingredienser kan vara så kraftfulla och effektiva mot gräsfläckar!

Få bort Gräsfläckar med Diskmedel och Väteperoxid

Diskmedel och väteperoxid kan vara en riktig räddare i nöden när det gäller att ta bort gräsfläckar. Allt du behöver göra är att blanda lika delar diskmedel och väteperoxid i en skål och sedan använda en trasa för att gnugga blandningen på fläcken. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt och lätt fläcken försvinner! Vem skulle ha trott att något så enkelt kunde vara så effektivt. Denna metoden fungerar även bra för att få bort rödvinsfläckar.

Få bort Gräsfläckar med Ammoniak och Vatten

Ammoniak och vatten är en bra kombination för att ta bort gräsfläckar snabbt och enkelt! Blanda bara 2 matskedar ammoniak med en kopp kallt vatten och dutta sedan blandningen på fläcken med en ren trasa. Se till att gnugga fläcken i en cirkulär rörelse, så kommer du att börja se fläcken försvinna! Du kommer att bli förvånad över hur snabbt fläcken lyfts bort från dina kläder. Dessutom är det en supersäker och naturlig rengöringslösning som inte skadar tyget eller din hud.

Få bort Gräsfläckar med Kemtvätt

Om du har en gräsfläck som bara inte vill försvinna behöver du inte få panik! Att lämna in ditt plagg på kemtvätt är ett enkelt sätt att ta bort fläcken snabbt och enkelt. De har kraftfulla rengöringslösningar och skickliga tekniker som kan hjälpa till att få fläcken att försvinna på nolltid. Dessutom kan de ge dig råd om hur du kan förebygga framtida gräsfläckar. Enkelt men dyrt.

Back to top button