KlÀder

Varma Handskar Herr BĂ€st i Test [2024]

Svenska vintrar kan ju vara brutalt kalla, med temperaturer som snabbt sjunker till minusgrader. Vare sig du ska ut i motionsspÄret eller ut pÄ lÄngvandring sÄ Àr ett par riktigt bra varma handskar ibland ett mÄste att ha med sig, Ätminstone under vintertid! Men vilka handskar Àr egentligen bÀst? Vi har utfört omfattande tester av herrhandskar i olika modeller och material för att lista ut vilka som Àr mest vÀrda din investering och vilka som bÀst uppfyller dina behov!
BĂ€st i Test
5/5
Premium
4.7/5
PrisvÀrd
4.4/5
Budget
5/5
5/5

Kvaliteten pÄ lÀdret hos Hestra Army Leather Heli Ski pÄminde oss omedelbart om det traditionella hantverket som Sverige Àr kÀnt för! Handsken gav oövertrÀffad vÀrme och komfort under tester i de mest krÀvande vinterförhÄllandena, vilket gör att de Àr bÄde funktionella och hÄllbara. Dessutom gav de extra vÀrme utan att kompromissa med greppet, vilket gör det lÀttare att hantera skidor och andra utomhusredskap. Den mÀrkbara funktionaliteten av dessa handskar kom Àven i form av den justerbara dragskon som bidrog till att bibehÄlla vÀrmen och skydda mot intrÀngande kyla. Vi var ocksÄ mycket imponerade över handskarnas förmÄga att torka snabbt, vilket Àr en viktig aspekt för alla utomhusÀventyr. Det inre nÀtfodret ger ett extra skikt av termisk skydd och torkar Àven det mycket snabbt.

Fördelar

 • TillhandahĂ„ller förstklassig vĂ€rme och komfort
 • Handskarna torkar otroligt fort
 • Den justerbara dragskon bidrar till att förhindra intrĂ€ngning av kall luft

UtlÄtande

I slutĂ€ndan kan vi sĂ€ga att Hestra Army Leather Heli Ski verkligen levererar efter sina löften. De erbjuder inte bara suverĂ€n vĂ€rme och komfort, utan har Ă€ven fina praktiska egenskaper, som den justerbara dragskon och dess snabbtorkande material. Dessa handskar Ă€r mycket mer Ă€n bara en stilig accessoar – de Ă€r ett kraftfullt redskap som hĂ„ller dig förberedd för alla dina vinterĂ€ventyr!

4.7/5

Hestra Army Leather Gore-Tex Àr Àven dessa extremt vÀlgjorda och funktionella. Denna premium-handske kombinerar stil och hÄllbarhet med sitt material av fullnarvat getskinn med teknisk innovation av Gore-Tex, som gör handskarna vattentÀta, vindtÀta men ÀndÄ rejÀlt andningsbara. Under de mest intensiva förhÄllandena mÀrkte vi fort att handsken bibehÄller sin termiska effektivitet, Àven i den tuffaste kylan. En annan framtrÀdande funktion Àr dess övergripande konstruktion; handsken Àr ergonomiskt formad, vilket ger ytterligare komfort och rörelsefrihet. Den robusta kardborrebandsstÀngningen tillÄter enkel justering för bÀsta passform och isolering. Dessa handskar ger Àven extra skydd vid handleden som förhindrar att snö och kyla att trÀnga in, vilket ger en jÀmnare vÀrme. Dessutom Àr det impregnerade lÀdret mycket resistent mot fukt och slitage!

Fördelar

 • Utformad med robust getlĂ€der och Gore-Tex
 • Hög vĂ€rmeisolering
 • BekvĂ€m kardborrestĂ€ngning för bĂ€sta passform

UtlÄtande

Hestra Army Leather Gore-Tex erbjuder överlÀgsen teknik och ett material av högsta kvalitet som ger varma, torra och skyddade hÀnder i alla vÀderförhÄllanden. Det Àr helt klart en premiumhandske som Àr vÀrd att investera i (om man har rÄd) p.g.a. den fantastiska komfort och hÄllbarhet de erbjuder!

4.4/5

Hos Kombi Newman Man Gloves upptÀckte vi att prisvÀrdhet inte alltid innebÀr en kompromiss med kvalitet. Dessa handskar övertrÀffade vÄra förvÀntningar med tanke pÄ deras prisnivÄ. De Àr överraskande varma, tack vare den högkvalitativa isoleringen. De Àr ocksÄ bekvÀma att bÀra, med ett mjukt foder pÄ insidan som kÀnns behagligt mot huden. Dessutom uppskattade vi verkligen dess mÄngsidighet, och handskarna Àr vindtÀta vilket gav oss möjlighet att anvÀnda dom Àven som cykelhandskar i minusgrader uten problem. Designen Àr dessutom smuts-resistent vilket hÄller dem renare under lÀngre perioder. Trots dessa fördelar finns det utrymme för förbÀttring nÀr det gÀller vattentÀthet, Àven om det kÀnns taskigt att klaga med tanke pÄ det otroligt lÄga priset.

Fördelar

 • Högkvalitativ isolering
 • VindtĂ€ta
 • Mycket bra pris
 • Komfortabel och funktionell design

UtlÄtande

Kombi Newman Man Gloves Àr ett extremt prisvÀrt alternativ för de som söker god vÀrme och komfort till ett rimligt pris. Trots sin brist pÄ vattentÀtthet, kompenserar deras bekvÀma design och deras vindtÀthet, vilket gör dem till ett prisvÀrt val för kalla dagar.

4/5
VĂ€rmen och komforten av Hestra Ergo Grip Active 5 Finger Ă€r absolut imponerande för sin prisklass. Handskarna Ă€r konstruerade med en följsam förformad passform, vilket gör att de sitter som handen i handsken. Med hjĂ€lp av impregnerat getskinn, gav handskarna utmĂ€rkt skydd mot de hĂ„rda vĂ€derförhĂ„llandena som vi utsatte dem för, utan att pĂ„verka rörligheten. Handskarnas inre foder Ă€r mjukt och bekvĂ€mt, nĂ„got som tillĂ€gger extra vĂ€rme och komfort. Förutom hantverket i Hestra Ergo Grip Active var vi ocksĂ„ mycket nöjda med den eleganta utformningen. De Ă€r precis sĂ„ som moderna vinterhandskar bör vara – eleganta och funktionellta med hög kvalitet. Vi mĂ€rkte ocksĂ„ att greppförmĂ„gan var exceptionell, vilket bidrog till deras övergripande anvĂ€ndarvĂ€nlighet, oavsett aktivitet.

Fördelar

 • Dessa handskar erbjuder exceptionell komfort och vĂ€rme
 • Riktigt bra skydd i tuffa vinterförhĂ„llanden
 • Förstklassig greppförmĂ„ga för olika utomhusaktiviteter

UtlÄtande

Sammanfattningsvis Àr Hestra Ergo Grip Active 5 Finger ett fantastiskt val för alla som prioriterar bÄde kvalitet och stil nÀr de vÀljer vinteraccessoarer. Deras överlÀgsna komfort, hÄllbarhet och rörelsefrihet gör de perfekta att arbeta med vid lÀgerelden. Oavsett vilken vinteraktivitet du Àgnar dig Ät, kommer dessa handskar definitivt att leverera i alla aspekter.

Köpguide [Varma Handskar Herr BÀst i Test]

Vintern Àr aldrig lÄngt borta och det Àr snart dags att plocka fram handskarna ur förrÄdet. Men innan du börjar leta i den nÀrmaste butikens vinterklÀdesavdelning bör du fundera pÄ vad du letar efter i ett par handskar. Om du till exempel har svÄrt att hÄlla hÀnderna varma eftersom de Àr för stora för dina handflator eller fingrar kan ett par med justerbar handledsrem vara den perfekta lösningen.

Om du fortsÀtter att ha problem med kalla fingrar nÀr du Àr ute i blÄsiga miljörer, tveka inte att lÀgga lite extra pengar pÄ ett par riktigt bra varma handskar i smoking-stil som tÀcker hÀnderna Ànda upp till handlederna och ser snygga och moderiktiga ut Àven under de mest avslappnade dagarna ute. NÀr du handlar handskar kan det aldrig bli fel med ett par svarta lÀderhandskar eller ett par varma fleecefodrade handskar i vitt eller svart.

Olika varma handskar och dess funktioner:

LĂ€derhandskar för Alla Årstider

Det finns ingen bÀttre helÄrshandske Àn en bra lÀderhandske. De Àr lÀtta att hÄlla rena, de passar runt handleden sÄ att de sitter perfekt utan att ramla av, och de Àr perfekta för lek och bus bÄde inomhus och utomhus. LÀderhandskar Àr perfekta för anvÀndning inomhus, till exempel för arbete vid datorn, och de Àr ocksÄ perfekta för anvÀndning utomhus.

Fleecefodrade Handskar för Alla Årstider

De flesta tror att fleecefodrade handskar bara Àr bra för kalla temperaturer, men de Àr faktiskt bra Äret runt. Fleece Àr vanligtvis vit men kan ocksÄ vara svart eller grÄ. Oftast Àr fleecefodret fodrat med ett syntetiskt material, men mÄnga företag anvÀnder ull, som kan vara vÀldigt varmt i kallt vÀder och kÀnnas mjukt och lÀtt nÀr det Àr varmt ute. Fleecefodrade handskar hÄller ocksÄ hÀnderna varmare Àn andra material eftersom de hjÀlper till att fÄnga in vÀrmen nÀr du rör dig utan att lÄta den komma ut.

Handskar i Smoking-stil för Alla Årstider

 Om du aldrig har sett ett par smokinghandskar tidigare kommer du att bli förvÄnad över hur detaljerade och hantverksmÀssiga de Àr. Det tar mycket tid och skicklighet att tillverka dem, men nÀr de vÀl Àr klara Àr de vÀrda vartenda öre. Dessa handskar brukar se svarta ut och vÀnda huvuden nÀr de bÀrs pÄ stan. De har lÄnga fingrar med utrymme för dina fingrar att röra sig bekvÀmt under dem, och ibland har de fingerhÄl för extra vÀrme eller komfort precis ovanför knogarna dÀr dina fingrar fÀster vid din handflata.

LĂ€derhandskar 3-i-1 för Alla Årstider

LÀderhandskar Àr mÄngsidiga och hÄllbara, och nÀr du vill köpa ett par handskar som kan anvÀndas Äret runt behöver du 3-i-1-handskar i lÀder. Dessa har tre lager av material: det yttre lagret Àr lÀder (vanligtvis svart eller brunt) och det inre lagret Àr fÄrskinn, vilket hjÀlper till att hÄlla hÀnderna varma under vintermÄnaderna. Det tredje lagret Àr tillverkat av ett syntetiskt material som hjÀlper till att dra bort fukt frÄn dina hÀnder sÄ att de inte blir fuktiga eller kladdiga.

FĂ„rskinnshandskar för Alla Årstider

NÀr du vÀl har bestÀmt dig för ett par 3-i-1-handskar i lÀder kan du inte göra fel med ett par fÄrskinnshandskar. FÄrskinnshandskar har samma tre lager som nÀmns ovan, men de lÀgger till ett inre lager av lÀder eller mocka som Àr Ànnu mjukare och bekvÀmare Àn de andra tvÄ lagren. LÀgg ihop alla tre lagren och du har en bekvÀm vinterhandske som hjÀlper dig att hÄlla hÀnderna varma och torra Àven nÀr det Àr kallt ute.

Smokinghandskar för den Kallare SÀsongen

Smokinglooken Àr kanske inte för alla, men den hjÀlper verkligen till att hÄlla hÀnderna extra varma under vintermÄnaderna nÀr det kalla vÀdret biter och fingrarna börjar frysa pÄ isiga ytor. Smokinghandskar Àr vanligtvis svarta och har lÄnga, eleganta fingrar som hjÀlper till att hÄlla hÀnderna varma. Manschetten kan vara antingen kort eller lÄng, beroende pÄ hur mycket vÀrme du vill svepa runt handen. De finns i versioner med korta eller lÄnga fingrar.

Fleecehandskar för den Kallare SÀsongen

Fleecehandskar Àr ett annat bra alternativ för att hÄlla hÀnderna varma i kallt vÀder, oavsett om det Àr dag eller natt ute. NÀr temperaturen sjunker under fryspunkten kÀnns de som om de redan Àr insvepta i en filt av vÀrme och Àr underbara som ett extra lager ovanpÄ ett annat par vinterhandskar. De Àr vanligtvis svarta eller grÄ och kommer i förpackningar med tvÄ eller fyra stycken.

Vinterhandskar med Tjockare Fingrar för Alla Årstider

Tjocka vinterhandskar Àr perfekta för dig som vill ha lite mer vÀrme för hÀnderna pÄ vintern, men som inte vill ha stora handskar som inte passar in nÀr du bara gÄr Àrenden en mild dag utomhus. Dessa tjockare handskar Àr vanligtvis fodrade med ett mjukt syntetiskt material, sÄ att dina fingrar inte kÀnns rÄa nÀr du bÀr dem, och eftersom de Àr sÄ skrymmande kan de ocksÄ anvÀndas som ytterklÀder om vÀdret blir för kallt.

All Season Loose-Fit Fleece-fodrade Vinterhandskar

NÀr du letar efter en lösviktshandske med fleecefoder Àr det viktigt att se till att den modell du köper har en bra passform runt fingrarna och kan hÄlla för att du bÀr den hela dagen. Om handsken inte har en tillrÀckligt bred handledsrem för att ge din hand maximal komfort och lÄta den röra sig fritt, ska du inte köpa handsken. Dina hÀnder kommer att börja svettas innan du vet ordet av, vilket kan vara livsfarligt i kallt vÀder.

Vinterhandskar med Smokinglook för Alla Årstider

Ibland behöver du ett par handskar som inte bara Àr avsedda för vintermÄnaderna utan ocksÄ Àr perfekta för en kvÀll pÄ stan. Handskar i smoking-stil Àr bÀst lÀmpade för att bÀras i kallare temperaturer, men de kan bÀras tillsammans med andra vanliga vinterklÀder under milda dagar nÀr du vill hÄlla dig varm utan att svettas för mycket. Dessa handskar har lÄnga fingrar och kan stylas pÄ samma sÀtt som smokingbyxor ocksÄ. Det finns nÄgra fantastiska par tillgÀngliga nuförtiden, sÄ tveka inte att köpa ditt nÀsta par svarta smokinghandskar online idag.

Faux Fur-handskar för Alla Årstider

Vi avskyr nÀr vÀdret blir för kallt och vi mÄste ha handskar, men vi vill inte se ut som en fegis nÀr vi bÀr dem. Faux fur-handskar Àr den perfekta lösningen för detta, eftersom de ser ut som riktig pÀls men Àr inte lika dyra som riktig pÀls om du har en liten budget. Den konstgjorda pÀlsen Àr vanligtvis svart och vit eller grÄaktig, med vissa har en blandning som Àr brun och svart.

Vanliga FrÄgor och Svar

Den varmaste handsken frĂ„n Hestra Ă€r modellen “Heli Ski”, en ergonomiskt utformad handske framtagen för kallt klimat och allvarliga vinterförhĂ„llanden. Den erbjuder premium isolering med FjĂ€dergĂ„sfyllning samt Primaloft, och ett ytterskikt av impregnerad getnapp som ger exceptionell vattentĂ€thet och vindmotstĂ„nd.
BÀsta vÀrmehandskarna pÄ marknaden varierar beroende pÄ dina behov och aktiviteter. Hestra Army Leather Heli Ski Àr top-notch för skidÄkare och övriga vintersporter. För daglig anvÀndning erbjuder Black Diamond Guide Fingerhandskar enastÄende komfort och vÀrme. Glöm inte faktorerna som material, vattentÀthet och grepp vid val av vÀrmehandskar.
Ja, Hestra handskar Àr bra. De Àr kÀnda för sin höga kvalitet, hÄllbarhet och komfort. De tillverkas i Sverige och anvÀnds ofta för vintersporter som skidÄkning och snowboard.
Ja, lÀderhandskar Àr generellt varma eftersom lÀder Àr ett material som mycket effektivt behÄller vÀrme. Men det beror helt och hÄllet pÄ handskenes kvalitet och design, vissa modeller kan vara fodrade med ull eller andra isolerande material för extra vÀrme.
Back to top button