Kläder

Varma Handskar Herr Bäst i Test [2022]

Vare sig du ska ut i motionsspåret eller ut på långvandring så är ett par riktigt bra varma handskar ett måste att ha med sig, åtminstone under vintertid!  

Vi har märkt att det finns många handskar som inte riktigt håller värmen i riktigt tuffa förhållanden, därför har vi granskat utbudet av årets modeller för att plocka fram de allra bästa varma handskarna just nu.

Du får också en finfin köpguide längre ner på sidan!

Här kommer resultatet, varma handskar herr bäst i test:

Bäst i Test
Bäst för Skidor!
5/5
Premium
Extremt Varma!
5/5
Prisvärd
Riktigt Prisvärda!
4.4/5
Budget
 Bäst i Vildmarken!
5/5

Köpguide [Varma Handskar Herr Bäst i Test]

Vintern är aldrig långt borta och det är snart dags att plocka fram handskarna ur förrådet. Men innan du börjar leta i den närmaste butikens vinterklädesavdelning bör du fundera på vad du letar efter i ett par handskar. Om du till exempel har svårt att hålla händerna varma eftersom de är för stora för dina handflator eller fingrar kan ett par med justerbar handledsrem vara den perfekta lösningen.

Om du fortsätter att ha problem med kalla fingrar när du är ute i blåsiga miljörer, tveka inte att lägga lite extra pengar på ett par riktigt bra varma handskar i smoking-stil som täcker händerna ända upp till handlederna och ser snygga och moderiktiga ut även under de mest avslappnade dagarna ute. När du handlar handskar kan det aldrig bli fel med ett par svarta läderhandskar eller ett par varma fleecefodrade handskar i vitt eller svart.

Olika varma handskar och dess funktioner:

Läderhandskar för Alla Årstider

Det finns ingen bättre helårshandske än en bra läderhandske. De är lätta att hålla rena, de passar runt handleden så att de sitter perfekt utan att ramla av, och de är perfekta för lek och bus både inomhus och utomhus. Läderhandskar är perfekta för användning inomhus, till exempel för arbete vid datorn, och de är också perfekta för användning utomhus.

Fleecefodrade Handskar för Alla Årstider

De flesta tror att fleecefodrade handskar bara är bra för kalla temperaturer, men de är faktiskt bra året runt. Fleece är vanligtvis vit men kan också vara svart eller grå. Oftast är fleecefodret fodrat med ett syntetiskt material, men många företag använder ull, som kan vara väldigt varmt i kallt väder och kännas mjukt och lätt när det är varmt ute. Fleecefodrade handskar håller också händerna varmare än andra material eftersom de hjälper till att fånga in värmen när du rör dig utan att låta den komma ut.

Handskar i Smoking-stil för Alla Årstider

 Om du aldrig har sett ett par smokinghandskar tidigare kommer du att bli förvånad över hur detaljerade och hantverksmässiga de är. Det tar mycket tid och skicklighet att tillverka dem, men när de väl är klara är de värda vartenda öre. Dessa handskar brukar se svarta ut och vända huvuden när de bärs på stan. De har långa fingrar med utrymme för dina fingrar att röra sig bekvämt under dem, och ibland har de fingerhål för extra värme eller komfort precis ovanför knogarna där dina fingrar fäster vid din handflata.

Läderhandskar 3-i-1 för Alla Årstider

Läderhandskar är mångsidiga och hållbara, och när du vill köpa ett par handskar som kan användas året runt behöver du 3-i-1-handskar i läder. Dessa har tre lager av material: det yttre lagret är läder (vanligtvis svart eller brunt) och det inre lagret är fårskinn, vilket hjälper till att hålla händerna varma under vintermånaderna. Det tredje lagret är tillverkat av ett syntetiskt material som hjälper till att dra bort fukt från dina händer så att de inte blir fuktiga eller kladdiga.

Fårskinnshandskar för Alla Årstider

När du väl har bestämt dig för ett par 3-i-1-handskar i läder kan du inte göra fel med ett par fårskinnshandskar. Fårskinnshandskar har samma tre lager som nämns ovan, men de lägger till ett inre lager av läder eller mocka som är ännu mjukare och bekvämare än de andra två lagren. Lägg ihop alla tre lagren och du har en bekväm vinterhandske som hjälper dig att hålla händerna varma och torra även när det är kallt ute.

Smokinghandskar för den Kallare Säsongen

Smokinglooken är kanske inte för alla, men den hjälper verkligen till att hålla händerna extra varma under vintermånaderna när det kalla vädret biter och fingrarna börjar frysa på isiga ytor. Smokinghandskar är vanligtvis svarta och har långa, eleganta fingrar som hjälper till att hålla händerna varma. Manschetten kan vara antingen kort eller lång, beroende på hur mycket värme du vill svepa runt handen. De finns i versioner med korta eller långa fingrar.

Fleecehandskar för den Kallare Säsongen

Fleecehandskar är ett annat bra alternativ för att hålla händerna varma i kallt väder, oavsett om det är dag eller natt ute. När temperaturen sjunker under fryspunkten känns de som om de redan är insvepta i en filt av värme och är underbara som ett extra lager ovanpå ett annat par vinterhandskar. De är vanligtvis svarta eller grå och kommer i förpackningar med två eller fyra stycken.

Vinterhandskar med Tjockare Fingrar för Alla Årstider

Tjocka vinterhandskar är perfekta för dig som vill ha lite mer värme för händerna på vintern, men som inte vill ha stora handskar som inte passar in när du bara går ärenden en mild dag utomhus. Dessa tjockare handskar är vanligtvis fodrade med ett mjukt syntetiskt material, så att dina fingrar inte känns råa när du bär dem, och eftersom de är så skrymmande kan de också användas som ytterkläder om vädret blir för kallt.

All Season Loose-Fit Fleece-fodrade Vinterhandskar

När du letar efter en lösviktshandske med fleecefoder är det viktigt att se till att den modell du köper har en bra passform runt fingrarna och kan hålla för att du bär den hela dagen. Om handsken inte har en tillräckligt bred handledsrem för att ge din hand maximal komfort och låta den röra sig fritt, ska du inte köpa handsken. Dina händer kommer att börja svettas innan du vet ordet av, vilket kan vara livsfarligt i kallt väder.

Vinterhandskar med Smokinglook för Alla Årstider

Ibland behöver du ett par handskar som inte bara är avsedda för vintermånaderna utan också är perfekta för en kväll på stan. Handskar i smoking-stil är bäst lämpade för att bäras i kallare temperaturer, men de kan bäras tillsammans med andra vanliga vinterkläder under milda dagar när du vill hålla dig varm utan att svettas för mycket. Dessa handskar har långa fingrar och kan stylas på samma sätt som smokingbyxor också. Det finns några fantastiska par tillgängliga nuförtiden, så tveka inte att köpa ditt nästa par svarta smokinghandskar online idag.

Faux Fur-handskar för Alla Årstider

Vi avskyr när vädret blir för kallt och vi måste ha handskar, men vi vill inte se ut som en fegis när vi bär dem. Faux fur-handskar är den perfekta lösningen för detta, eftersom de ser ut som riktig päls men är inte lika dyra som riktig päls om du har en liten budget. Den konstgjorda pälsen är vanligtvis svart och vit eller gråaktig, med vissa har en blandning som är brun och svart.

Se även
Close
Back to top button