KlÀder

Varma Handskar Herr BĂ€st i Test [2023]

Vare sig du ska ut i motionsspÄret eller ut pÄ lÄngvandring sÄ Àr ett par riktigt bra varma handskar ett mÄste att ha med sig, Ätminstone under vintertid!  

Vi har mÀrkt att det finns mÄnga handskar som inte riktigt hÄller vÀrmen i riktigt tuffa förhÄllanden, dÀrför har vi granskat utbudet av Ärets modeller för att plocka fram de allra bÀsta varma handskarna just nu.

Du fÄr ocksÄ en finfin köpguide lÀngre ner pÄ sidan!

HÀr kommer resultatet, varma handskar herr bÀst i test:

BĂ€st i Test
BÀst för Skidor!
5/5
Premium
Extremt Varma!
5/5
PrisvÀrd
Riktigt PrisvÀrda!
4.4/5
Budget
 BÀst i Vildmarken!
5/5

Köpguide [Varma Handskar Herr BÀst i Test]

Vintern Àr aldrig lÄngt borta och det Àr snart dags att plocka fram handskarna ur förrÄdet. Men innan du börjar leta i den nÀrmaste butikens vinterklÀdesavdelning bör du fundera pÄ vad du letar efter i ett par handskar. Om du till exempel har svÄrt att hÄlla hÀnderna varma eftersom de Àr för stora för dina handflator eller fingrar kan ett par med justerbar handledsrem vara den perfekta lösningen.

Om du fortsÀtter att ha problem med kalla fingrar nÀr du Àr ute i blÄsiga miljörer, tveka inte att lÀgga lite extra pengar pÄ ett par riktigt bra varma handskar i smoking-stil som tÀcker hÀnderna Ànda upp till handlederna och ser snygga och moderiktiga ut Àven under de mest avslappnade dagarna ute. NÀr du handlar handskar kan det aldrig bli fel med ett par svarta lÀderhandskar eller ett par varma fleecefodrade handskar i vitt eller svart.

Olika varma handskar och dess funktioner:

LĂ€derhandskar för Alla Årstider

Det finns ingen bÀttre helÄrshandske Àn en bra lÀderhandske. De Àr lÀtta att hÄlla rena, de passar runt handleden sÄ att de sitter perfekt utan att ramla av, och de Àr perfekta för lek och bus bÄde inomhus och utomhus. LÀderhandskar Àr perfekta för anvÀndning inomhus, till exempel för arbete vid datorn, och de Àr ocksÄ perfekta för anvÀndning utomhus.

Fleecefodrade Handskar för Alla Årstider

De flesta tror att fleecefodrade handskar bara Àr bra för kalla temperaturer, men de Àr faktiskt bra Äret runt. Fleece Àr vanligtvis vit men kan ocksÄ vara svart eller grÄ. Oftast Àr fleecefodret fodrat med ett syntetiskt material, men mÄnga företag anvÀnder ull, som kan vara vÀldigt varmt i kallt vÀder och kÀnnas mjukt och lÀtt nÀr det Àr varmt ute. Fleecefodrade handskar hÄller ocksÄ hÀnderna varmare Àn andra material eftersom de hjÀlper till att fÄnga in vÀrmen nÀr du rör dig utan att lÄta den komma ut.

Handskar i Smoking-stil för Alla Årstider

 Om du aldrig har sett ett par smokinghandskar tidigare kommer du att bli förvÄnad över hur detaljerade och hantverksmÀssiga de Àr. Det tar mycket tid och skicklighet att tillverka dem, men nÀr de vÀl Àr klara Àr de vÀrda vartenda öre. Dessa handskar brukar se svarta ut och vÀnda huvuden nÀr de bÀrs pÄ stan. De har lÄnga fingrar med utrymme för dina fingrar att röra sig bekvÀmt under dem, och ibland har de fingerhÄl för extra vÀrme eller komfort precis ovanför knogarna dÀr dina fingrar fÀster vid din handflata.

LĂ€derhandskar 3-i-1 för Alla Årstider

LÀderhandskar Àr mÄngsidiga och hÄllbara, och nÀr du vill köpa ett par handskar som kan anvÀndas Äret runt behöver du 3-i-1-handskar i lÀder. Dessa har tre lager av material: det yttre lagret Àr lÀder (vanligtvis svart eller brunt) och det inre lagret Àr fÄrskinn, vilket hjÀlper till att hÄlla hÀnderna varma under vintermÄnaderna. Det tredje lagret Àr tillverkat av ett syntetiskt material som hjÀlper till att dra bort fukt frÄn dina hÀnder sÄ att de inte blir fuktiga eller kladdiga.

FĂ„rskinnshandskar för Alla Årstider

NÀr du vÀl har bestÀmt dig för ett par 3-i-1-handskar i lÀder kan du inte göra fel med ett par fÄrskinnshandskar. FÄrskinnshandskar har samma tre lager som nÀmns ovan, men de lÀgger till ett inre lager av lÀder eller mocka som Àr Ànnu mjukare och bekvÀmare Àn de andra tvÄ lagren. LÀgg ihop alla tre lagren och du har en bekvÀm vinterhandske som hjÀlper dig att hÄlla hÀnderna varma och torra Àven nÀr det Àr kallt ute.

Smokinghandskar för den Kallare SÀsongen

Smokinglooken Àr kanske inte för alla, men den hjÀlper verkligen till att hÄlla hÀnderna extra varma under vintermÄnaderna nÀr det kalla vÀdret biter och fingrarna börjar frysa pÄ isiga ytor. Smokinghandskar Àr vanligtvis svarta och har lÄnga, eleganta fingrar som hjÀlper till att hÄlla hÀnderna varma. Manschetten kan vara antingen kort eller lÄng, beroende pÄ hur mycket vÀrme du vill svepa runt handen. De finns i versioner med korta eller lÄnga fingrar.

Fleecehandskar för den Kallare SÀsongen

Fleecehandskar Àr ett annat bra alternativ för att hÄlla hÀnderna varma i kallt vÀder, oavsett om det Àr dag eller natt ute. NÀr temperaturen sjunker under fryspunkten kÀnns de som om de redan Àr insvepta i en filt av vÀrme och Àr underbara som ett extra lager ovanpÄ ett annat par vinterhandskar. De Àr vanligtvis svarta eller grÄ och kommer i förpackningar med tvÄ eller fyra stycken.

Vinterhandskar med Tjockare Fingrar för Alla Årstider

Tjocka vinterhandskar Àr perfekta för dig som vill ha lite mer vÀrme för hÀnderna pÄ vintern, men som inte vill ha stora handskar som inte passar in nÀr du bara gÄr Àrenden en mild dag utomhus. Dessa tjockare handskar Àr vanligtvis fodrade med ett mjukt syntetiskt material, sÄ att dina fingrar inte kÀnns rÄa nÀr du bÀr dem, och eftersom de Àr sÄ skrymmande kan de ocksÄ anvÀndas som ytterklÀder om vÀdret blir för kallt.

All Season Loose-Fit Fleece-fodrade Vinterhandskar

NÀr du letar efter en lösviktshandske med fleecefoder Àr det viktigt att se till att den modell du köper har en bra passform runt fingrarna och kan hÄlla för att du bÀr den hela dagen. Om handsken inte har en tillrÀckligt bred handledsrem för att ge din hand maximal komfort och lÄta den röra sig fritt, ska du inte köpa handsken. Dina hÀnder kommer att börja svettas innan du vet ordet av, vilket kan vara livsfarligt i kallt vÀder.

Vinterhandskar med Smokinglook för Alla Årstider

Ibland behöver du ett par handskar som inte bara Àr avsedda för vintermÄnaderna utan ocksÄ Àr perfekta för en kvÀll pÄ stan. Handskar i smoking-stil Àr bÀst lÀmpade för att bÀras i kallare temperaturer, men de kan bÀras tillsammans med andra vanliga vinterklÀder under milda dagar nÀr du vill hÄlla dig varm utan att svettas för mycket. Dessa handskar har lÄnga fingrar och kan stylas pÄ samma sÀtt som smokingbyxor ocksÄ. Det finns nÄgra fantastiska par tillgÀngliga nuförtiden, sÄ tveka inte att köpa ditt nÀsta par svarta smokinghandskar online idag.

Faux Fur-handskar för Alla Årstider

Vi avskyr nÀr vÀdret blir för kallt och vi mÄste ha handskar, men vi vill inte se ut som en fegis nÀr vi bÀr dem. Faux fur-handskar Àr den perfekta lösningen för detta, eftersom de ser ut som riktig pÀls men Àr inte lika dyra som riktig pÀls om du har en liten budget. Den konstgjorda pÀlsen Àr vanligtvis svart och vit eller grÄaktig, med vissa har en blandning som Àr brun och svart.

Back to top button