KläderElektronik

Hörlurar Pannband Test [Juli 2023] Topp 4 Bästa Sovhörlurar

För många vuxna kan det vara svårare än något annat i livet att få åtta timmars vilsam sömn. Om du har försökt allt från att räkna får till att bära en kombination av sömnmask och öronproppar kanske du vill prova ett par hörlurar med pannband, eller sovhörlurar som de också kallas. Dessa kan blockera ljudet som kanske håller dig vaken, plus att ett par riktig bra hörlurar pannband är väldigt bekväma och slipper att få ont i öronen av skav.

Dessa bekväma sovhörlurar kan hjälpa dig att somna som ett barn, men vissa hörlurar med pannband passar också utmärkt att ta med sig ut på vandringen eller för att träna med!

Vi har jämfört årets bästa hörlurar med pannband inom olika användningsområden och här är resultatet:

Bäst i Test

Med Inbyggd Mikrofon & Bluetooth!

4.8/5
Premium

Bekväma och Varma utan Bluetooth

4.3/5
Prisvärda
Billiga Sovhörlurar med Bluetooth
3.7/5

Vinter

 Varm & Skön med Inbyggd Mikrofon
4.4/5
4.8/5

Detta är ett par bra trådlösa hörlurar med pannband som håller vad de lovar. Vi tyckte att dom var väldigt mjuka och sköna att ha på sig och tack vare sin låga vikt och andningsbara tyg passar de bra för många olika typer av användningsområden. Multifunktionella Hörlurar med Pannband funkar alltså precis lika bra för vandring och andra utomhusaktiviteter som för att ha som ett par bekväma sovhörlurar. Extra plus för den inbyggda mikrofonen som gör att man kan tala i telefon. Svarar gör du genom att trycka i mitten på kontollpanelen vid pannan.

Toppfunktioner

  • Inbyggd mikrofon med riktigt bra ljud.
  • Ljudet i lurarna är bra och hörlurarna som är supertunna sitter bekvämt i öronen även ifall du sover på sidan.
  • Du kan också ta ner pannbandet över ögonen ifall du är ljuskänslig eller vill vila dig -Suveränt om du är på en långresa på en buss, tåg eller flygplan.
  • Hörlurarna ansluts trådlöst med Bluetooth 5.0 och batteriet håller i upp till 10 timmar beroende på vilken ljudnivå du har och laddas fullt på 1,5 – 2 timmar.

Fördelar

  • Extra plus för att kontollpanelen som sitter i mitten av pannbandet är mycket lätt att förstå sig på och använda! Denna används för att styra ljud och funktioner.

Uppspelningstid

Laddningstid

Anslutning

10 timmar
2 timmar
Bluetooth Version 5.0
4.3/5

AcousticSheep SleepPhones V6

Dessa pannbandshörlurar från SleepPhones är ganska mycket dyrare än övriga sovhörlurar vi har testat. Dom är dock precis lika bekväma som testvinnaren här ovanför och ljudet är också lika bra.

Detta är också ett par hörlurar med pannband som fungerar lika bra att sova med som att ha med sig ut i vildmarken. Dock så är pannbandet dessa lurar lite tjockare och varmare så de fungerar bra att sporta med utomhus i lite kallare väder men blir tyvärr lite för varma för inomhus-idrott.

Uppspelningstid

Laddningstid

Anslutning

8 timmar
2 timmar
Kabel/RF-Överföring
3.7/5

Här har vi ett billigare alternativ till hörlurar med pannband som fungerar helt okej. De är dock inte riktigt lika bekväma som övriga modeller i detta test på grund av att själva hörlurarna är lite större och skaver efter några timmar, men ljudet är ändå ganska skapligt.

Dessa sovlurarna från SOG har bluetooth-koppling och går också bra att använda som ögonbindel och själva pannbandet sitter mjukt och skönt mot huden.

Anslutning

Bluetooth
4.4/5

Denna mössa med inbyggt bluetooth-headset från Kjell & Company är unik då den har inbyggd mikrofon och kan användas både för att lyssna och ta emot samtal. Funktionerna och ljudet fungerar riktigt bra och kvaliteten känns gedigen.

Du får också med en liten fjärrkontroll som används för att styra funktionerna på enheten. Headsetet kan också plockas ut så att du kan tvätta mössan när lusten faller på.

Och om du campar utomhus, se till att du har den Bästa luftmadrass i test för en god natts sömn.

Uppspelningstid

Laddningstid

Anslutning

6 timmar
2 timmar
Bluetooth

Köpguide Hörlurar Pannband Test

När du köper nya hörlurar med pannband vill du försäkra dig om att du får bästa möjliga pris. Du vill inte köpa något som inte fungerar bra eller är slöseri med pengar. När du är ute och vandrar kan det vara bra att ha på sig det bästa underställ i ull för att hålla dig varm. Här visar vi dig vad du ska tänka på när du köper pannband och hörlurar. Vi visar dig också hur du väljer rätt typ av pannband och hörlurar och ser till att du helt enkelt kan välja rätt produkt för just dig! 

Detta ska du Tänka på när du Köper Hörlurar med Pannband

Nu ska vi gå igenom de viktigaste faktorerna att tänka igenom innan du gör ditt köp.

Tänk på att:

Kontrollera din Budget

Priset på hörlurar med pannband varierar beroende på typ och kvalitet. Du vill avgöra vad du har råd med och hur mycket pengar du kan spendera på hörlurarna utan att bryta din budget. När du hittar ett par hörlurar som du gillar jämför du priserna hos olika återförsäljare. Leta efter onlineåterförsäljare som erbjuder gratis frakt och prisgarantier så att du vet att du gör en bra affär. Se också till att eventuella garantier eller returer är tydligt angivna om de finns hos återförsäljaren eller tillverkaren. Vissa företag erbjuder gratis utbyte eller reparation av defekt utrustning, medan andra har tidsgränser för reklamationer.

Om kostnaden är ett stort problem bör du vara flexibel med dina urvalskriterier, eftersom alternativen blir större när prisklasserna sjunker. De dyraste hörlurarna tenderar att vara de bästa, men du kan hitta en del bra alternativ till ett mer överkomligt pris.

Nu har vi visserligen redan gjort detta jobbet åt dig i vårat test för att du ska slippa!

Kontrollera Recensionerna

Du bör läsa recensioner om de hörlurar du överväger att köpa. Hörlurar består vanligtvis av två rörliga delar där varje öronstycke är individuellt fäst vid ett huvudband. Detta gör det enkelt för dig att dra av öronstyckena och byta ut dem om de går sönder vid frekvent användning. Du får en bättre uppfattning om hur hållbara eller bekväma dina nya hörlurar är och om de kommer att hålla bra när du väl har lagt ner tid på dem. Om det finns en negativ aspekt vägs den sannolikt upp av en annan positiv aspekt. Ta en titt på alla recensioner, särskilt de som har skrivits under de senaste månaderna. Många tillverkare släpper nya hörlurar med pannband varje år, så det är viktigt att hitta något som uppfyller dina behov och kan användas någorlunda bra.

Se till att du tittar på recensentens erfarenhet av hörlurarna. Om de inte har positiva saker att säga om produkten är det bättre att avstå från den och hitta något annat. Du kan ha hört några surrningar eller pops tidigare som fortfarande finns kvar på nyare modeller.

Tänk på Hållbarhet och Komfort

När du letar efter hörlurar för arbete, sport eller sömn bör du tänka på hur hållbara de är och hur bekväma de känns i öronen. Ett par bra arbetshörlurar ska vara tillräckligt hållbara för att klara av att användas länge. Du ska inte behöva oroa dig för att dina hörlurar ska ramla av varje gång du tar på dem. Och om du är ute i naturen, kom ihåg att vara medveten om det Farligaste djuret i Sverige för att hålla dig säker. Öronstyckena ska sitta stadigt på plats och inte röra sig för mycket. Ett par bra hörlurar ska också ge dig komfort och hjälpa dig att snabbt och enkelt ta dig igenom din arbets- eller sportsession. Se till att huvudbandet är bekvämt för mycket långvarig användning och att öronstyckena är bekväma i flera timmar i sträck.

Välj Hörlurar med Bra Ljudkvalitet

När du letar efter bra hörlurar med pannband måste du kontrollera ljudkvaliteten och se till att de är tillräckligt högljudda utan att ljudet förvrängs eller låter fattigt Du ska kunna höra musiken och andra ljud tydligt, men det ska inte finnas något surrande eller väsande. Du kan få en bra uppfattning om hur välgjorda hörlurarna är genom att lyssna på ljudet. Du får en mycket bättre upplevelse när du använder din utrustning med två tydliga högtalare som är lätta att höra från.

Funktioner & Fördelar med Hörlurar med Pannband

Slutligen tänkte vi att gå igenom vilka fördelar som finns med hörlurar med pannband, och också dess funktioner.

Funktioner

Fördelar

Back to top button