Camping & Vandring

Myggskydd Bäst i Test [2023]

Vilket myggskydd är bäst i test? Om du letar efter ett myggskydd för sommaren är det klokt att jämföra produkterna på marknaden innan du lägger ut massa pengar. I vårt test har vi testat ett urval av de bästa myggskydd som finns tillgängliga i Sverige och har hittat det mest effektiva myggskyddet. Läs vårt test och lär dig mer och hitta ett myggskydd som passar just dig!

Om du är på jakt efter ett mer portabelt myggskydd rekommenderas du att läsa vårat Bästa Thermacell Test

Under testet kan du läsa mer om hur ett myggskydd faktiskt fungerar!

Bäst i Test
4.9/5
Mest Prisvärd
Premium

Bäst i Test Myggskydd

Predator Dynamic är den främsta myggfällan i USA. Men det är inte bara på grund av det coola namnet! Predator Dynamic Mosquito Trap är ett myggskydd som fungerar genom att locka till sig intet ont anande myggor med ett UV-ljus och döda dem vid kontakt. Lägg ner insektssprayen och förvandla din bakgård till en mycket trevligare plats att vara på utan de där irriterande myggorna som surrar runt under alla timmar på dygnet! Maskinen minskar den lokala myggpopulationen över en yta upp till 5 000 kvm. Myggfångarens gasoldrivna motor driver en vakuumfläkt, uv-lampor plus att den alstrar värme för att simulera hudens temperatur.

Predator Dynamic är effektivare och fångar fler typer av bitande insekter och myggor än något annat myggskydd på marknaden och blir därför given testvinnare för bästa myggskyddet 2021

Mest Prisvärda Myggfångaren

Mosquito Magnet är en serie produkter för myggbekämpning, som vetenskapligt och kliniskt bevisat, effektivt hjälper till att avvärja besvärliga myggor och knott. Mosquito Magnet Pioneer opererar dygnet runt genom att släppa ut en kontinuerlig ström av koldioxid som avvisar och dödar mygg och knott på en täckningsyta upp till 4 000 kvm.

Mosquito Magnets myggfällor fungerar genom att attrahera och fånga myggor och andra bitande insekter som förökar sig på din gård.

Myggskyddet håller nästan i samma klass som testvinnaren och är ett mycket effektivt skydd!

Bästa Myggskydd Premium

Om du planerar att slå på stort är Executive-modellen visserligen dyrare än Independence-modellen, men du får vad du betalar för. Fyra olika bränslesparlägen på Executive-modellen innebär att du kan sträcka ut en tank så att den räcker i upp till 30 dagar, i stället för de 21 dagar som företaget beräknar för sina andra modeller. Executive-modellen har också en temperatursensor, så den körs bara när temperaturen är över 10 grader, när myggorna är mest sannolika att vara ute.

På detta myggskydd finns en praktisk panel som visar när batteriet behöver laddas, när propantanken behöver fyllas på eller om propanmunstycket är igensatt. Effektiviteten och tillvägagångssättet är i övrigt samma som Independence modellen.

Ifall plånboken är full och du känner dig som en riktig storfräsare är detta bästa myggskyddet för dig!

Hur Fungerar Myggskydd?

Du kanske har försökt lösa problemet med mygg genom att använda spray eller myggljus. Även om dessa medel kan ge tillfällig lindring för att bli av med myggen och knotten är de vanligtvis en ineffektiv och kortsiktig metod. Dessa apparater skapar en myggfri atmosfär som funkar som en myggfälla genom att fånga och döda dessa skadedjur. Detta är överlägset det bästa sätt att skydda sig mot mygg och knott. Detta är som ni förstår inget portabelt myggskydd.

Såhär Går Det Till

Myggfällan har en enkel process som beskrivs nedan:

1. Lockmedel

Independence, Magnet och Predator funkar dygnet runt och släpper ut en kontinuerlig ström av koldioxid (CO2) och är ett vetenskapligt bevisat lockmedel för att locka mygg till fällan.

2. Fångar

Mygg och knott sugs in i ett nät där de uttorkas och dör.

3. Kontrollerar

Det är vetenskapligt bevisat att dessa myggfångare stör myggornas fortplantningscykler, vilket praktiskt taget eliminerar olägenheterna och irritationer med mygg på din gård hela säsongen.

Ett System som Håller Myggen Borta med Hjälp av Attraktionskraft

Myggfällorna attraherar och fångar mygg och andra bitande insekter som förökar sig på din gård. Eftersom mygg attraheras av andningens värme, och den koldioxid som människor producerar, lockar myggfällorna insekterna genom att producera en kontinuerlig och luktfri ström av koldioxid, värme och fukt i luften. Det patenterade sugsystemet, som funkar som en mycket effektiv och kraftfull myggfälla, dammsuger sedan myggen i ett nät. Myggorna kommer fastna och dö av uttorkning inom 24 timmar efter fångsten.

Myggor börjar vanligtvis dyka upp i din trädgård och föröka sig runt lövverk och vattentillgångar när temperaturen når över 10 grader celcius under en längre period. När du placerar ett myggskydd av denna typ nära dessa förökningsområden lockar mygganordningens kraftfulla attraktionsmedel, som består av en jämn ström av koldioxid och andra myggfavoriter, in skadedjuren i nätet. När myggorna inte får någon vätska dör de av uttorkning helt enkelt.

Till skillnad från många andra typer av myggskydd lockar och dödar dessa myggfångare inte bara myggor utan bidrar också till att begränsa deras återpopulation. Det finns många olika typer av myggskydd där ute men inget lika effektivt myggskydd som håller mygg borta lika bra som dessa apparater. När det gäller att öka njutningen av utomhusaktiviteter samtidigt som du skyddar din familj och dina husdjur mot myggangrepp, bör du välja något av dessa myggskydd för att hålla myggen borta från ditt hem eller din fastighet.

Back to top button