Camping & Vandring

Myggskydd BĂ€st i Test [2023]

Vilket myggskydd Àr bÀst i test? Om du letar efter ett myggskydd för sommaren Àr det klokt att jÀmföra produkterna pÄ marknaden innan du lÀgger ut massa pengar. I vÄrt test har vi testat ett urval av de bÀsta myggskydd som finns tillgÀngliga i Sverige och har hittat det mest effektiva myggskyddet. LÀs vÄrt test och lÀr dig mer och hitta ett myggskydd som passar just dig!

Om du Àr pÄ jakt efter ett mer portabelt myggskydd rekommenderas du att lÀsa vÄrat BÀsta Thermacell Test

BĂ€st i Test Myggskydd

4.9/5

Predator Dynamic Àr den frÀmsta myggfÀllan i USA. Men det Àr inte bara pÄ grund av det coola namnet! Predator Dynamic Mosquito Trap Àr ett myggskydd som fungerar genom att locka till sig intet ont anande myggor med ett UV-ljus och döda dem vid kontakt. LÀgg ner insektssprayen och förvandla din bakgÄrd till en mycket trevligare plats att vara pÄ utan de dÀr irriterande myggorna som surrar runt under alla timmar pÄ dygnet! Maskinen minskar den lokala myggpopulationen över en yta upp till 5 000 kvm. MyggfÄngarens gasoldrivna motor driver en vakuumflÀkt, uv-lampor plus att den alstrar vÀrme för att simulera hudens temperatur.

Predator Dynamic Àr effektivare och fÄngar fler typer av bitande insekter och myggor Àn nÄgot annat myggskydd pÄ marknaden och blir dÀrför given testvinnare för bÀsta myggskyddet 2021

Mest PrisvÀrda MyggfÄngaren

4.8/5

Mosquito Magnet Àr en serie produkter för myggbekÀmpning, som vetenskapligt och kliniskt bevisat, effektivt hjÀlper till att avvÀrja besvÀrliga myggor och knott. Mosquito Magnet Pioneer opererar dygnet runt genom att slÀppa ut en kontinuerlig ström av koldioxid som avvisar och dödar mygg och knott pÄ en tÀckningsyta upp till 4 000 kvm.

Mosquito Magnets myggfÀllor fungerar genom att attrahera och fÄnga myggor och andra bitande insekter som förökar sig pÄ din gÄrd.

Myggskyddet hÄller nÀstan i samma klass som testvinnaren och Àr ett mycket effektivt skydd!

BĂ€sta Myggskydd Premium

4.3/5

Om du planerar att slÄ pÄ stort Àr Executive-modellen visserligen dyrare Àn Independence-modellen, men du fÄr vad du betalar för. Fyra olika brÀnslesparlÀgen pÄ Executive-modellen innebÀr att du kan strÀcka ut en tank sÄ att den rÀcker i upp till 30 dagar, i stÀllet för de 21 dagar som företaget berÀknar för sina andra modeller. Executive-modellen har ocksÄ en temperatursensor, sÄ den körs bara nÀr temperaturen Àr över 10 grader, nÀr myggorna Àr mest sannolika att vara ute.

PÄ detta myggskydd finns en praktisk panel som visar nÀr batteriet behöver laddas, nÀr propantanken behöver fyllas pÄ eller om propanmunstycket Àr igensatt. Effektiviteten och tillvÀgagÄngssÀttet Àr i övrigt samma som Independence modellen.

Ifall plÄnboken Àr full och du kÀnner dig som en riktig storfrÀsare Àr detta bÀsta myggskyddet för dig!

Hur Fungerar Myggskydd?

Du kanske har försökt lösa problemet med mygg genom att anvĂ€nda spray eller myggljus. Även om dessa medel kan ge tillfĂ€llig lindring för att bli av med myggen och knotten Ă€r de vanligtvis en ineffektiv och kortsiktig metod. Dessa apparater skapar en myggfri atmosfĂ€r som funkar som en myggfĂ€lla genom att fĂ„nga och döda dessa skadedjur. Detta Ă€r överlĂ€gset det bĂ€sta sĂ€tt att skydda sig mot mygg och knott. Detta Ă€r som ni förstĂ„r inget portabelt myggskydd.

SÄhÀr GÄr Det Till

MyggfÀllan har en enkel process som beskrivs nedan:

1. Lockmedel

Independence, Magnet och Predator funkar dygnet runt och slÀpper ut en kontinuerlig ström av koldioxid (CO2) och Àr ett vetenskapligt bevisat lockmedel för att locka mygg till fÀllan.

2. FĂ„ngar

Mygg och knott sugs in i ett nÀt dÀr de uttorkas och dör.

3. Kontrollerar

Det Àr vetenskapligt bevisat att dessa myggfÄngare stör myggornas fortplantningscykler, vilket praktiskt taget eliminerar olÀgenheterna och irritationer med mygg pÄ din gÄrd hela sÀsongen.

Ett System som HÄller Myggen Borta med HjÀlp av Attraktionskraft

MyggfÀllorna attraherar och fÄngar mygg och andra bitande insekter som förökar sig pÄ din gÄrd. Eftersom mygg attraheras av andningens vÀrme, och den koldioxid som mÀnniskor producerar, lockar myggfÀllorna insekterna genom att producera en kontinuerlig och luktfri ström av koldioxid, vÀrme och fukt i luften. Det patenterade sugsystemet, som funkar som en mycket effektiv och kraftfull myggfÀlla, dammsuger sedan myggen i ett nÀt. Myggorna kommer fastna och dö av uttorkning inom 24 timmar efter fÄngsten.

Myggor börjar vanligtvis dyka upp i din trÀdgÄrd och föröka sig runt lövverk och vattentillgÄngar nÀr temperaturen nÄr över 10 grader celcius under en lÀngre period. NÀr du placerar ett myggskydd av denna typ nÀra dessa förökningsomrÄden lockar mygganordningens kraftfulla attraktionsmedel, som bestÄr av en jÀmn ström av koldioxid och andra myggfavoriter, in skadedjuren i nÀtet. NÀr myggorna inte fÄr nÄgon vÀtska dör de av uttorkning helt enkelt.

Till skillnad frÄn mÄnga andra typer av myggskydd lockar och dödar dessa myggfÄngare inte bara myggor utan bidrar ocksÄ till att begrÀnsa deras Äterpopulation. Det finns mÄnga olika typer av myggskydd dÀr ute men inget lika effektivt myggskydd som hÄller mygg borta lika bra som dessa apparater. NÀr det gÀller att öka njutningen av utomhusaktiviteter samtidigt som du skyddar din familj och dina husdjur mot myggangrepp, bör du vÀlja nÄgot av dessa myggskydd för att hÄlla myggen borta frÄn ditt hem eller din fastighet.

Back to top button