KlÀder

VĂ€rmehandskar Test [2023]

GÄr du och grubblar över vad vÀrmehandskar Àr för nÄgot? Kanske har du varit orolig för hur sÀkra de Àr med ett batteri och sladdar som Àr invÀvda pÄ insidan? Vi har alla svaren för dig.

BĂ€st i Test

 BÀst i Test

5/5
Premium

BĂ€sta Kvaliteten

4.8/5

BĂ€sta Dam Modell

BÀst För Dam
4.7/5
Budget

Köpguide [VÀrmehandskar BÀst i Test]

FrÄn hÀlsofördelarna med vÀrmehandskar till de viktigaste funktionerna som du mÄste hÄlla utkik efter nÀr du köper dina egna. Samt all information du behöver om de sÀkerhetsÄtgÀrder som vidtas för att skydda bÀraren av uppvÀrmda handskar. LÀs vidare för att fÄ reda pÄ allt om dessa fina vinterprodukter. 

Vad Àr VÀrmehandskar?

VÀrmehandskar Àr exakt vad de sÀger i namnet. De kan se ut som vilken vanlig typ av handske som helst som du kan köpa i din lokala klÀdaffÀr, men de har dold teknik i tyget för att hÄlla dina hÀnder varmare lÀngre. I det inre materialet pÄ vÀrmehandskar hittar du en liten mÀngd tunna elektriska ledningar som ansluts till ett dolt batteri i sjÀlva handskarna. NÀr batteriet aktiveras kommer den elektriska strömmen som löper genom trÄdarna i handskarna att vÀrma handskarna inifrÄn.  

Vad ska man Leta Efter nÀr man Köper VÀrmehandskar?

Som med alla produkter pÄ marknaden finns det olika prisnivÄer som kan erbjuda unika funktioner för varje produkt. Oavsett om dessa Àr designtillÀgg, bÀttre material eller varumÀrkeslöften. Det hÀr avsnittet av vÄr guide till vÀrmehandskar Àr till för att utbilda dig om vad exakt du behöver frÄn dina vÀrmehandskar, sÄ att du kan undvika att spendera onödiga pengar och se till att du köper precis de handskar du behöver. 

Viktiga funktioner: 

  • Se till att det ingĂ„r vĂ€derskydd. Fraser som vindtĂ€t, vattentĂ€t och andningsbar Ă€r viktiga. 
  • Kontrollera hur lĂ€nge ett fulladdat batteri rĂ€cker. Kommer det att uppfylla dina behov? 
  • Se till att vĂ€lja rĂ€tt storlek. Om du köper vĂ€rmehandskar som Ă€r mindre Ă€n du behöver kan trĂ„darna gĂ„ sönder eller förskjutas om du tvingar pĂ„ dem. 
  • De bĂ€sta materialen som anvĂ€nds för att tillverka vĂ€rmehandskar Ă€r ett polyesterfoder pĂ„ utsidan och ett fleecefoder pĂ„ insidan. 

Fördelarna med VÀrmehandskar

Nu vet vad vÀrmehandskar Àr och vad du ska leta efter om du vill köpa dem. Men du kanske undrar exakt varför du kan behöva ett par bra vÀrmehandskar. Kan du inte bara köpa vanliga eller isolerade handskar? Jo, det Àr bevisat att vÀrmehandskar Àr mycket effektivare, sÀrskilt pÄ lÄng sikt, jÀmfört med isolerade handskar. SÄ varför inte spara pengar pÄ lÄng sikt och köpa ett par vÀrmehandskar i stÀllet för flera isolerade? 

Om du bor i ett hÄrt vinterklimat, eller om du kanske kÀnner av kylan mycket mer Àn din omgivning, Àr vÀrmehandskar ett mÄste för dig. Inte bara Àr deras batteridrivna uppvÀrmningsfunktioner mycket bÀttre lÀmpade för extrema vÀderförhÄllanden, utan utformningen av vÀrmehandskar sprider vÀrmen jÀmnt över hela dina hÀnder och fingrar. OmrÄden som t.ex. fingertopparna, som Àr mycket mer sÄrbara för kyla, fÄr rikligt med vÀrme frÄn den trÄdformade konstruktionen, sÀrskilt jÀmfört med isolerade handskar. 

VÀrmehandskarnas flera instÀllningsmöjligheter gör det möjligt för dig att hitta en gyllene medelvÀg mellan för varma och för kalla hÀnder. Med höga, lÄga och medelhöga instÀllningar kan du Àndra vÀrmeinstÀllningen efter dina önskemÄl, vilket Àr en annan funktion som saknas i andra typer av handskar. 

Den sista viktiga fördelen med vÀrmehandskar Àr deras förebyggande förmÄga. För vissa Äldersgrupper kan vintermÄnaderna ge en kÀnsla av rÀdsla, eftersom de kallare förhÄllandena kan göra lederna mer stela och smÀrtsamma. NÄgra av de mest sÄrbara lederna som du har i hela kroppen Àr finger- och handlederna. Och det Àr vetenskapligt bevisat att du genom att bÀra vÀrmehandskar kan förebygga smÀrta och stel rörlighet som följer med irriterade leder. Det innebÀr att du kan fÄ en mycket trevligare vinterperiod. 

Hur LĂ€nge HĂ„ller Batterierna i ett par VĂ€rmehandskar?

NÀr du laddar batteriet i dina vÀrmehandskar tills de Àr redo för anvÀndning rekommenderas vanligtvis att du laddar dem över natten. Detta beror pÄ att det kan ta upp till sju timmar för batterierna att ladda fullt ut, beroende pÄ hur uttömda de har blivit. Beroende pÄ batteriets effektinstÀllningar kan batteriet sedan rÀcka i mellan 2 och 8 timmar. Beroende pÄ hur mycket energi, och dÀrmed vÀrme, du krÀver av ditt batteri.  

Om du bor i ett klimat dÀr du kanske bara behöver dina vÀrmehandskar under en viss Ärstid mÄste du se till att inte glömma bort att ladda dem. Det rekommenderas generellt att du laddar batteriet i dina vÀrmehandskar minst en gÄng var sjÀtte mÄnad, annars kanske batteriet inte fungerar nÀr du ska anvÀnda det. Och för att optimera den lÄngsiktiga prestandan kan du byta batterier var tredje mÄnad. 

Kan man TvÀtta VÀrmehandskar i TvÀttmaskinen?

Nej, det Àr inte lÀmpligt att tvÀtta dina elektriska vÀrmehandskar i maskin. Detta beror pÄ tvÄ huvudsakliga skÀl. Det första Àr att om du sÀnker handskarna i vatten, som i en tvÀttmaskin, kan du skada de vÀrmande och elektroniska komponenterna i handskarna och göra dem oanvÀndbara. Det andra skÀlet Àr att tvÀtt av handskarna i en tvÀttmaskin kan leda till att handskarna krymper. Vilket kan förskjuta de inre trÄdarna före anvÀndning. Eller om du tvingar in dina egna fingrar i handskarna kan ledningarna förskjutas om du försöker anvÀnda dem efter att de har krympt. 

Om du vill rengöra dina vÀrmehandskar pÄ ett sÀkert sÀtt kan du göra det med en fuktig trasa och en liten mÀngd tvÀttmedel. LÄt sedan handskarna lufttorka innan du bÀr dem. 

Är VĂ€rmehandskar SĂ€kra?

Att köpa och anvÀnda vÀrmehandskar Àr naturligtvis 100 % sÀkert, Àven om det finns nÄgra sÀkerhetsföreskrifter som du mÄste följa. Den första Àr att du ser till att köpa handskar i rÀtt storlek. Att köpa ett par vÀrmehandskar som Àr för smÄ för dig och sedan försöka tvinga pÄ dem pÄ dina hÀnder ÀndÄ kan leda till att du förskjuter, och i vissa fall bryter, de elektriska ledningarna frÄn insidan av handskarna. 

Om du Àr orolig för batterielementet i dina vÀrmehandskar behöver du inte oroa dig. Alla batterier som ingÄr i vÀrmehandskarna har en speciell belÀggning som gör att du Àr skyddad om batteriet skulle kortslutas. Handskarna kommer ocksÄ att stÀngas av omedelbart, eftersom de Àr programmerade att göra det om handskarna kortsluts. 

Kanske Àr det vÀrmehandskar som utsÀtts för vÀder och vind som du Àr orolig för. Oroa dig inte, vÀrmehandskar har vattentÀt, vindtÀt och andningsbar teknik som ingÄr i deras konstruktion. Se bara till att kontrollera avsnittet om funktioner i produktbeskrivningen innan du köper. 

Sammanfattning VĂ€rmehandskar Test

Nu nÀr du vet exakt vad vÀrmehandskar Àr och hur de kan vara till nytta för dig. Funderar du förmodligen pÄ att köpa ett par! En smÀrtfri och varmare vinterperiod kan vara pÄ ingÄng. Idag Àr dagen dÄ du kan kasta bort dina enkla eller isolerade handskar och uppgradera till ett par riktigt bra vÀrmehandskar! 

Back to top button